Egyéni pingpong edzések/magánórák Gödöllőn

Ha szeretnéd fejleszteni meglévő tudásod vagy még sosem pingpongoztál, de szeretnél megtanulni, várlak szeretettel magánóráimon.

Magánórát 1 fő, vagy családtagok esetében maximum 2 fő részvételével tartok. Ebben az esetben koncentráltan fejlesztjük a technikádat, mozgáskoordinációdat. Az órák Hévízgyörkön pénteki napokon, a nyári időszakban pedig Gödöllőn szerdai és csütörtöki napokon vannak. Az egyéni oktatás díja 5.000 Ft / fő, 6.500 Ft / 2 fő.

A szabad időpontokért kérlek kövesd a Pattanj meg! Programok facebook oldalát, vagy vedd fel velem a kapcsolatot a pattanjmeg@gmail.com e-mail címen, +36703979015-ös telefonszámon!


Csoportos pingpong edzések Aszódon és Gödöllőn

Ha sosem pingpongoztál még, ha a suliban ütögettél vagy ha edzésben vagy, bármilyen szintű
játéktudással várlak szeretettel szabadidős, hobbi foglalkozásainkon!

Csoportos pingpong edzéseket az Aszód FC Utánpótlásért egyesület szervezésében tartunk Aszódon
a Csengey Általános Iskolában. A foglalkozások szabadidős/hobbi jellegűek, bármilyen korosztályból, bármilyen
játéktudással vagy anélkül részt lehet venni. Ha van partnered, vagy családtagjaiddal szeretnél játszani jöhettek együtt, de ha egyedül érkezel akkor sincs gond, keresünk számodra megfelelő partnert. Az edzéseken nincs
vezetett foglalkozás, szabadjáték keretében lehet játszani, szükség esetén természetesen segítek. :)

Az edzések szerdánként 17:15 - 18:45 között vannak. Kérlek a részletekről tájékozódj az Aszódi Pingpongosok facebook csoportban, vagy vedd fel velem a kapcsolatot a pattanjmeg@gmail.com e-mail címen, +36703979015-ös telefonszámon!

Csoportos felnőtt edzéseket tartunk Gödöllőn is, kérlek a részletekért vedd fel velem a kapcsolatot!


Ha kérdésed van, kérlek írj nekem üzenetet!

Friss információkért, képekért látogasd meg facebook oldalunkat!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.